benegre.cat
Notícies

Home que es creu sensible a la reivindicació de les dones concedeix una autorització a la seva parella perquè pugui anar a la manifestació feminista

Només li pregunta si tornarà molt tard a casa per saber si podrà fer-li el sopar com cada dia o si s’haurà de buscar la vida encarregant una pizza

Es diu Gonçal Escarceller i es defineix a si mateix com un home “sensible a les reivindicacions de les dones”. És per això que aquest matí, després de rumiar-s’ho durant una estona, ha donat permís a la seva dona perquè assisteixi a la manifestació feminista convocada per a la tarda d’avui. “Les dones tenen els mateixos drets que els homes a fer sentir la seva veu, així que l’he autoritzada a anar-hi”, argumenta. “Celebro que la meva dona s’empoderi i es mobilitzi per una societat més justa. Crec que a les properes eleccions ja la deixaré anar a votar”, ha avançat Escarceller tot cofoi.

Després de veure al Telenotícies que la manifestació d’aquesta tarda acabaria amb parlaments reivindicatius i que potser podria allargar-se més enllà de dos quarts de nou del vespre, el bo d’en Gonçal li ha enviat un WhatsApp a la seva dona per preguntar-li si tornarà molt tard a casa o què. “Tu queda’t fins l’hora que vulguis, eh? Només ho dic per saber si arribaràs a temps per fer-me el sopar com cada dia o si hauré d’encarregar unes pizzes. Si et sembla bé, posa’t una alarma al mòbil i cap allà a les vuit em dius alguna cosa”, li ha proposat.

Just després d’escriure-li, Escarceller ha denunciat que “fins i tot les manifestacions feministes es veuen atacades pel masclisme patriarcal. Acabar una vaga a les nou del vespre no permet conciliar reivindicacions socials amb vida familiar. Tu veus normal que la meva dona hagi d’arribar a les deu de la nit a casa i, a aquella hora, posar-se a planxar les meves camises? Això sí que no”, clama Gonçal Escarceller. “I no és no”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies