benegre.cat
Notícies

El Govern espanyol reforça els controls a les fronteres per evitar que Neymar torni al Barça

Si el localitzen el detindran i el jutge li oferirà anar a la presó 30 anys o jugar al Reial Madrid, "i que triï el que vulgui, és un home lliure"

L’operació fronteres torna a activar-se però aquest cop no és per detenir al president Carles Puigdemont. Mariano Rajoy ha ordenat reforçar la frontera amb França per evitar que Neymar torni a Catalunya i pugui reintegrar-se al Barça. “Les informacions publicades per la premsa esportiva indiquen que l’astre brasiler s’ha adonat que el PSG és un bluf i potser també un nyap”, assegurava el virrei Enric Millo “i que estaria paladejant la idea de tornar a jugar al costat de Messi. Una idea clarament anticonstitucional”.

Des de la Moncloa, amb el madridista president del Govern Mariano Rajoy, es tanquen en rodó: “no acceptarem que Neymar torni a jugar al Barça. Seria rebel·lió, sedició i altres coses que ja ens inventarem. No, no, i no!”, deia Rajoy. El Barça està quallant una excel·lent temporada amb un equip sòlid, un Messi en un gran estat de forma, un Iniesta recuperat i uns fitxatges jugant a alt nivell. Que ara, a sobre, s’hi afegís Neymar seria un cop dur a un Reial Madrid que necessita fitxar al brasiler per sortir de l’ocàs en què es troba el seu projecte esportiu.

“Estem revisant els maleters dels cotxes i Instagram, perquè si Neymar ve cap aquí segur que es farà una selfie”, advertia Soraya Sáenz de Santamaría. El pla de Moncloa és molt senzill: si Neymar torna el detindran i el posaran a disposició judicial perquè un jutge afí decideixi què fer-ne. “Probablement, i dic probablement perquè a Espanya hi ha separació de poders, li diran que va a la presó 30 anys o… que pot fitxar pel Reial Madrid. I que triï, és lliure de fer el que vulgui. Aquí nosaltres ni entrem ni sortim”, assegurava el ministre de justicia i amiguismes, Rafael Català.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies