benegre.cat
Notícies

El cunyat que té Bitcoins fa setmanes que no parla

Abans no parava de ventar-se d'haver comprat Bitcoins a temps i anava dient que ja feiem tard. Darrerament, però, està com callat.

Els familiars de Pere Massana no se’n saben avenir. Porta més de 3 mesos en silenci i posat trist, a vegades se’l troben mirant el mòbil i fent que no amb el cap, i altres dies el veuen caminar amunt i avall del passadís, gesticulant però sempre sol i taciturn. “Sembla com si el meu cunyat hagués perdut una part important de la seva felicitat”, asseguren a casa. “Abans estava tot el dia content, parlant de com es faria ric en dues setmanes”. D’un dia per l’altre, però, la veu del cunyat es va deixar de sentir a can Massana. “El tema més habitual eren els Bitcoin: que si eren el futur, que si hauríem d’haver-ne comprat a temps, que si al Japó es feia servir habitualment…” Poc a poc, però, el preu del Bitcoin va anar caient fins arribar molt per sota del preu de compra de molts. Des d’aleshores, ningú ha escoltat més la veu del cunyat.

Un psicòleg que ha estat visitant el senyor Massana els darrers dies parla d’un fenomen rar però no desconegut: “No és la primera vegada que un cunyat es calla, n’he vist més casos. És un quadre clar de bocamollisme”. Pel que expliquen els experts, es tracta d’un cas que es repeteix de tant en tant en persones que parlen més enllà del que coneixen realment i que tenen tendència optimista, tot i que no tinguin arguments de pes per recolzar les seves idees.

Per un altre cantó, el psicòleg apunta a diversos motius per aquesta caiguda al mutisme: “En Pere és un cunyat tradicional, és del Reial Madrid  i pateix algunes al·lucinacions, com quan assegura que viu a una tal “Tabàrnia”. Ja venia trist de les darreres eleccions, després va venir la derrota en El Clàssic i darrerament les noticies que venen d’Europa li fan dubtar del respecte que té per l’ordre i les lleis espanyoles”. Tot això ha fet que el cunyat estigui més callat, tot i que en realitat es tracta d’una persona de verb fàcil. L’entorn del senyor Massana recomana comprensió i respecte per fer-lo sortir del pou de silenci i mirada malenconiosa: “Hem d’entendre que ha patit diferents derrotes emocionals, últimament. A més, tal com un animal ferit, ara és quan és més perillós”.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies