benegre.cat
Notícies

Espanya comença a boicotejar el Toblerone perquè Suïssa no deté a Puigdemont

Moncloa descarta boicotejar els bancs suïssos on els seus amics tenen el diner negre

Que Suïssa no detingui ni Anna Gabriel, ni Carles Puigdemont, ni Meritxell Serret i, a sobre, tingui la gosadia de dir que no hi ha delicte està treient de polleguera el govern espanyol. “Els delictes ens els inventem i ja està, que a Catalunya ens funciona molt bé”, deia Soraya Sáenz de Santamaría “ara manifestar-se davant d’Òmnium es considera rebel·lió, 30 anys a la presó i llestos. S’han acabat les ganes de manifestar-se oi?”.

Però Europa és diferent. Està conformada per països vells que només volen fer coses de vells: seure i xerrar, res que impliqui acció, però sobretot que ningú s’atreveixi a dir-los què han de fer. “Aquest és el motiu pel qual hi ha xerrades sobre el tema català a la ONU i no fan cas del govern espanyol”, apuntava Raül Romeva “però és el mateix motiu pel qual no acaben arremangant-se i encarant-se a l’estat espanyol”.

De moment, però, qui fa gal·la de la seva bel·ligerància és el govern espanyol que, en resposta a la posició del govern suïs, ha decidit promoure el boicot de Toblerone, la famosa marca de xocolata Suïssa. “No descartem fer boicot també al Gruyère”, avisava Soraya “però volem calmar a tots els nostres amics confirmant que no hi haurà boicot als bancs suïssos. No arribarà la sang al riu”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies