benegre.cat
Notícies

Facebook confirma que no cal que avisis a tothom quan t’eliminis el compte

Mark Zuckerberg ha explicat avui que no és necessari fer públic que et dones de baixa a la xarxa social, el procés funciona igualment.

Amb les últimes notícies sobre Facebook són molts els que s’han fet els sorpresos, i després els ofesos, i han eliminat els seus comptes. Abans, però, tots aquests usuaris han publicat la seva baixa per fer evident l’emprenyamenta amb la xarxa social de Mark Zuckerberg: segons la companyia, són molts els que anuncien que marxen de la xarxa social però no completen el procés o tornen al cap de pocs mesos. “És normal, la majoria busca likes fàcils quan veuen que el seus gats ja no generen tant interès, però són molt pocs els que de veritat acaben eliminant el compte”, apunta el mateix Zuckerberg.

Emojis emprenyats, amenaces al pare de Mark Zuckerberg i GIFs irònics han poblat aquests dies les xarxes socials, i el fundador de Facebook ha reaccionant en un vídeo en directe, mentre es feia una barbacoa de rinoceront blanc, on ha compartit detalls importants sobre la darrera polèmica: “No hem compartit ni compartirem mai les teves dades privades amb empreses de tercers. Però sí a empreses de segons, i si aquestes després les comparteixen a tercers, doncs jo què sé, no podem fer-hi res” ha assegurat. A més ha explicat que el procés de donar-se de baixa “no requereix un manifest públic”, però que tot usuari és lliure de fer-lo. De fet, la mateixa empresa ho facilita: “Des d’avui qualsevol missatge que publiquis a WhatsApp o Instagram es farà a arribar també al teu mur de Facebook. Total, no oblidem que totes tres empreses són meves” ha afegit Zuckerberg, tot esclatant en un riure malèvol.

Zuckerberg no s’ha mostrat gens preocupat per la caiguda en borsa i les amenaces de baixes: “Si realment marxeu, acabareu tornant. Us conec com si us hagués parit”. No és una exageració, entre la quantitat d’informació que té de cada usuari i el fet que Facebook va contractar les nostres mares el 2014, avui en dia són pocs els que s’atreveixen a contradir les seves afirmacions. Per això mateix, Facebook guardarà totes les teves dades, enquestes i fotos, així com les mides i grup sanguini, per si algun dia vols tornar i no recordes ben bé qui ets o qui has estat: “Estar uns dies sense Facebook pot afectar mentalment ja que perds les referències socials. Ja no tens amb qui comparar la teva vida per decidir si ets feliç, per exemple. Això als humans us agrada massa, m’han dit”. Aquestes han estat les últimes paraules que Mark Zuckerberg ha dit a càmera, abans que es veiés com apareixia un grup de persones a apagar l’emissió precipitadament.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies