benegre.cat
Notícies

Vueling ofereix una campanya de descomptes per als independentistes que vulguin marxar a l’exili

Amb el codi promocional EXILING s'accedirà a un descompte del 15'5%

La campanya d’internacionalització del conflicte entre Espanya i Catalunya segueix. Cada vegada hi ha més catalans a l’exili i les previsions de l’estat espanyol indiquen que la diàspora independentista continuarà creixent els propers mesos. “A les presons espanyoles no hi cap tanta gent, així és que ja ens va bé que vagin fotent el camp”, deia rient Soraya Sáenz de Santamaría.

Per aquest motiu l’aerolínia catalana Vueling ha decidit impulsar una campanya de descomptes per tots aquells independentis que sentin com l’ofec del feixisme els limita la llibertat d’opinió, d’expressió i de pensament. “És evident que a Espanya s’està perseguint una ideologia i que a ningú li agrada ser perseguit”, deia un altr càrrec de Vueling que no vol ser identificat perquè no l’empresonin “per això el mínim que podem fer, fent honor al nostre color corporatiu, és evitar (en la mesura del possible) que hi hagi més presos polítics”. La campanya es diu INDYferència i demana als independentistes catalans que comencin a actuar com si l’estat espanyol no existís i no tingués ja cap legitimitat sobre ells.

Les persones que vulguin comprar un vol per fugir de la inquisició jurídica espanyola poden comprar el passatge normalment a la web i introduir el codi promocional EXILING. Aconseguiran un descompte del 15’5%.

 

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies