benegre.cat
Notícies

Netflix cancel·la la película sobre el procés

L'empresa americana ho atribueix a la falta de pressupost "per explicar una història tan complexa"

Reed Hastings, el CEO de Netflix, ha confirmat avui que han decidit cancel·lar el projecte per convertir el procés independentista català en una pel·lícula. El principal problema, segons apunta Hastings, ha estat econòmic: “La complexitat de trames, el número de personatges i els grans misteris que rodegen el procés ens fan inassumible el pressupost”. Tot i això, no descarten convertir el procés en una sèrie a mig termini: “Són moltes les estrelles de Hollywood que han confirmat el seu interès en participar, però de moment és un projecte massa gros per assumir-lo amb les nostres capacitats actuals”. Entre aquests actors havien aparaulat a John Goodman com a Oriol Junqueras, Helen Hunt com a Carme Forcadell i, tal com ja es rumorejava a les xarxes, Charlie Sheen, que va ser l’últim a acceptar el paper d’Albert Rivera.

Els problemes del projecte van arribar ja amb l’elaboració del guió. Seleccionar les jornades històriques, segons apunten fonts properes al projecte, va ser un gran maldecap. Encara recorden les nits de discussions eternes, on també tenien cabuda els debats sobre les motivacions de Carles Puigdemont. Cada pas del President era debatut entre dues posicions: per una banda, els guionistes que defensaven que es tractava d’una jugada mestra. Per l’altra, els que asseguraven que havia estat una cagada.

Les caracteritzacions van ser un altre escull important. “No hi va haver manera de trobar un estilista capaç de reproduir els cabells de Carles Puigdemont”, diu Hastings, que afegeix: “A més, aquest de la CUP no paren de canviar de cares i, quan t’acostumes a una, li canvien el pentinat”.

Respecte a la proposta de fer-ne una sèrie, el director executiu de Netflix ha estat prudent: “Volem esperar a veure una mica més com evoluciona tot, però de moment ja hem demanat permís al govern espanyol per gravar la tercera i quarta temporada a la presó d’Estremera, i estem segurs que farem algun capítol season finale des d’Estrasburg”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies