benegre.cat
Notícies

El món del futbol sol·licita a la justícia europea que tipifiqui el penal del Madrid – Juventus com a terrorisme

Denuncien les accions provocatives i d’incitació a l’odi del violent comando CDR7

“Per un esport sense criminals”. Aquest és el missatge que implora el món del futbol després del partit de quarts de final de la Champions entre el Real Madrid i la Juventus. Aficionats, clubs i organismes internacionals han sol·licitat a la justícia europea que tipifiqui el penal xiulat en temps afegit a favor de l’equip blanc com a terrorisme. “Exageració? Banalització de les víctimes? No. Això és el que fa Espanya quan qualifica de terrorista algú que ha obert les barreres d’un peatge. Nosaltres només estem aprofitant la realitat paral·lela del sistema judicial espanyol per denunciar aquesta banda criminal que participa en competicions esportives sota el nom de Real Madrid”, ha assegurat el capità de la Vecchia Signora, Gianluiggi Buffon.

De fet, el porter transalpí considera que cal aplicar immediatament una euroordre de detenció al club blanc perquè “ja té antecedents coneguts per tota la justícia europea en apropiació indeguda de cristalleria. Que ha robat un munt de copes, vaja”. Buffon entén que això incita l’odi. I encara més amb les accions provocatives del seu perillós grupuscle, anomenat CDR7. Al seu entendre, es tracta d’un “comando violent que provoca alteracions d’ordre públic cada vegada que celebra gols amb les seves ganyotes i un server dolor auditiu cada vegada que obre la boca per simular que té la capacitat d’enraonar”.

La queixes unànimes del món del futbol han indignat l’afició del Real Madrid, que ja ha iniciat una protesta pacífica per donar suport als seus jugadors. En lloc de posar-se llaços grocs, com han fet els sobiranistes, han decidit que aniran pel carrer amb la seva indumentària habitual: passamuntanyes negres i pistoles d’assalt. “És la nostra manera de dir que som innocents”, han argumentat. El madridisme també ha aprofitat l’ocasió per qüestionar l’actitud de l’àrbitre del partit contra la Juventus. “Ens ha xiulat el penal, sí. Però després no ha anat a celebrar el gol amb la resta de companys de l’equip. Prou àrbitres mercenaris. Volem que sentin encara més els colors”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies