benegre.cat

Si t’has sentit ofès a nivell personal o professional pels nostres continguts, et recomanem un parell de valerianes i un got de xocolata desfeta per fer passar l’emprenyada. Aquesta és una publicació satírica i la seva redacció no es pren absolutament res seriosament.

Totes les notícies, declaracions i articles són fruit de la nostra imaginació i qualsevol coincidència amb la realitat és estadísticament molt poc probable. “Benegre.cat” no persegueix cap altre objectiu que fer humor en uns moments crítics per al nostre país i et demanem que ens siguis còmplice. Albert Cossery, escriptor egipci, deia:

“Quan un és capaç de riure del que li passa, ningú té poder sobre ell”

Si malgrat tot, creus que hem travessat alguna línia no escrita, estarem encantats de llegir i respondre al teu comentari, abans de procedir a realitzar les 50 fuetades a l’esquena que els redactors van acceptar com a càstig en signar el tovalló contracte. Poseu-vos en contacte a: direccio@benegre.cat

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies